Ajuntament de Tarragona IMET Pec Ciudad amiga de la infancia Ciutat educadora Repsol

IX premis IMET d'educació "Josep Vives Ciurana"

 

Què són

Premis IMET

L’Ajuntament de Tarragona, mitjançant l’Institut Municipal d’Educació (IMET), amb la col·laboració de l’empresa REPSOL, convoquen la 9a edició dels Premis IMET d’Educació “Josep Vives Ciurana” del curs 2019 – 2020, d’acord amb les bases publicades al web de l’IMET, i amb la voluntat de reconèixer i donar a conèixer el treball que desenvolupen els centres escolars com a comunitat educativa integrada pel professorat, alumnat, mares i pares, i personal no docent.

Els Premis s’orienten al reconeixement de les aportacions educatives i socioeducatives dels centres escolars de Tarragona, amb l’objectiu de cooperar en la millora de la cohesió social, la convivència, la preservació i sostenibilitat del medi ambient, el coneixement de les tecnologies de la informació i la comunicació, la difusió de la llengua catalana, la cultura, les arts i el coneixement del patrimoni històric de la ciutat. Actuacions que, a més del seu valor específic, poden ser font d’inspiració i de reflexió per a altres centres, educadors i equips docents.

Utilitzem cookies, pròpies i de tercers, per a oferir els nostres serveis i recollir informació estadística. Accedint a aquest domini accepta la seva instal·lació i l'ús dels termes de la nostra política de privacitat. Veure la Política de Privacitat